Welkom op onze website !

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw feest, een plek om te kaarten of biljarten, of gewoon naar wat gezelligheid, bij de Viersprong in Valburg zit u altijd goed.

360 dagen geopend vanaf 15:00 uur en met Bas Nab als uw gastheer word elke gelegenheid bij de Viersprong een feestje!

Welkom bij Cafe-Partycentrum De Viersprong. Het Partycentrum van de Overbetuwe!

Geschiedenis

Op 27 juni 1952 is de eerste steen van het huidige pand gelegd door de heer P. Zwartkruis. Voor en in de Tweede Wereldoorlog had het pand dienst gedaan als dorpscafe en kleermakerij "Dorpszicht"maar het werd in die periode door brand verwoest. Na de wederopbouw startte de gelegenheid als hotel Zwartkruis, later De Viersprong en kruidenierswinkel. Wegens gebrek aan bedrijfsopvolging zijn het hotel en de winkel in 1990 verkocht aan de familie Nab. In 1993 verkocht Karel Nab het pand aan zijn middelste zoon Bas, die tot op heden het roer in handen heeft.

Cafe

Het cafe van De Viersprong is nog steeds een bruine kroeg met een warme sfeer waar het goed toeven is aan de tap of in een van de zitjes. Kom een keer gezellig biljarten, klaverjassen, darten 

Partycentrum

De Viersprong beschikt over een zaal die uitstekend geschikt is als locatie voor een feest, bedrijfsborrel, teammeeting, bruiloft, uitvaart of ander evenement. Middels een verplaatsbare wand kan voor elk aantal personen de juiste ruimte worden gecreeerd. We bieden mogelijkheden van 35 tot 200 personen, vanaf 31,00 euro per persoon. Zie Zaalverhuur op deze site!

Catering

Naast zaalverhuur biedt De Viersprong ook de mogelijkheid om een tap te huren voor uw feestje thuis. Wij komen alles brengen, installeren en ophalen na afloop, zodat u zich kunt concentreren op uw feest. De Viersprong helpt u graag van uw feest een succes te maken! Zie tapverhuur op deze site!